Sólo hablo un poco de espanól

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Syd Amerika. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Wednesday, December 14, 2005

THE END!!!

2 dage tilbage af vores 137-dages rejse i Sydamerika. Naar vi ser tilbage paa rejsen kan vi ikke andet end glaedes og forundres: Mange flere tusinde kilometer er blevet berejst end foerst forventet. Vi har set naturen udfolde sig i farver og formationer, vi aldrig havde droemt om. Vi har set dyr i alle stoerrelser - fra Amazonas lille giftige gule froe til legesyge kaempehvaler i Atlanterhavet. Vi har rejst blandt folkeslag, som er mennesker ligesom vi, og dog er vi til tider blevet chokeret af forskelligheden, og saadan kan vi blive ved og ved med at fortaelle om vores uendelige raekke af Sydamerika-eventyr.
Det sidste stop paa rejsen har vaeret Buenos Aires. Denne by byder paa alt, hvad hjertet kan begaere, og der er da ogsaa en grund til, at argentinerne kalder deres hovedstad for Paris 2. Det er byen, der aldrig sover, og der er altid et eller andet, oejnene lader sig fanger af. I undergrunden spiller musikere paa harmonika og tiggere deler Bibelvers ud i haab om et par skillinger. Ligeledes er der altid aktivitet paa gader og plazaer med folk, der paa hver deres facon tjener til dagen og vejen. Vi har slentret gennem kilometerlange markeder, der har budt paa alt fra haandlavet keramik til muligheden for at faa lagt tarok-kort - vi takkede nej! Og vi har ladet oejnene begejstres og undres af foto-, tegne- og maleriudstillinger paa nogle af Buenos Aires mange museer. Heldigvis har nogle af dagene budt paa en del sol, saa en dag (paa trods af at vi pga. fejlinformation brugte 3 timer paa at finde stedet) tilbragte vi ved swimmingpools og med en frilaesningsbog i den ene haand og chocoladeis i den anden. De naeste dage ser vejret mere ustadigt ud, men det er nok ogsaa godt som en del af forberedelserne til hjemkomsten til den danske vinter. Vi glaeder os nu meget til at komme hjem til DK, familie og venner igen (helt praecist paa soendag kl. 9.45 i Kastrup). Vi glaeder os ogsaa enormt til danske goder som fx. saltfisk, sovs, stearinlys, varmt vand og bloede dyner. Ja, naar man er ude at rejse, bliver mange ting sat i perspektiv, og det er baade stort og smaat, som nu har faaet en langt stoerre vaerdi for os.
Rejsen er ved at vaere ved vejs ende, og vi vil sige tak til alle jer, der har fulgt med i vores mange oplevelser. Det har vaeret en rejse, vi allerede glaeder os til at se tilbage paa.