Sólo hablo un poco de espanól

Velkommen! Vi, Anders og Therese, har lavet en weblog, hvor I kan følge med i vores liv i Syd Amerika. I kan også skrive en mail til os: Therese: thereseengrob(a)gmail.com Anders: aengrob(a)gmail.com

Thursday, November 10, 2005

Rio paa godt og ondt

Nu har vi oplevet Rio, med alt hvad det indebaerer. Efter et par dages graa himmel kom den laenge ventede sol og varmede vores kroppe paa de fantastiske strande Copacabana, Ipanema, Flamengo osv. Strandene var perfekte: De var hvide, brede, fyldt med smukke bronzefarvede mennesker, sambamusik, og vi tumlede rundt i kaempeboelger, som var vi i en vaskemaskine. Anders´ ryg blev endnu en gang ristet :)Det var ogsaa en flot oplevelse at gaa rundt i det indre Rio og se skyskrabere, antikke bygninger og groenne parker. Sjovt om aftenen, naar mildest talt alle i byen tog havestolen frem paa gader og fortove for at drikke "Skol" (brasiliensk oel). Paa trods af mange gode oplevelser, oplevede vi ogsaa Rio fra dens moerke side, da vi en aften ved syv-tiden blev bestjaalet af 3 maend, som bl.a. tog vores 3 uger gamle kamera. Rigtig rigtig surt. Dvs. at der DESVAERRE IKKE KOMMER FLERE BILLEDER PAA BLOGGEN, da vi resten af turen bruger et billigt gammeldags kamera. Desuden fik vi ogsaa stjaalet vores nykoebte myggecream, som skulle have mildnet Anders´ 52 myggestik paa hans hoejre arm (ny rekord:)).
Rio-opholdet blev afsluttet paa bedste vis, da vi sidste dag paa stranden blev tilbudt at spille fresco-ball (avanceret strandtennis) mod de lokale. Dette udviklede sig til et venskab med en meget venlig familie, som vi besoegte om aftenen. Her fik vi en grundig rundvisning i deres flotte hus, blev budt paa mange bananer, fik vasket foedder, set billeder og foraeret et nyt fresco-ball-saet. Oven i koebet blev vi inviteret paa en laekker restaurant af deres 20-aarige soen, Filipe. En meget hyggelig eftermiddag og aften.
Herefter tog vi 48-timers-turen til Buenos Aires, hvor vi nu har tilbragt to stille og rolige dage. Vi glaeder os til at slutte vores 4,5 maaneds lange ferie af i denne by. Om to timer smutter vi til Península Valdes for forhaabentlig at se hvaler.

3 Comments:

At Friday, November 11, 2005, Anonymous Anonymous said...

Hvor er det synd for jer, med jeres kameraer. Håber I holder humøret højt alligevel.
Cobacabana.... come on...

 
At Wednesday, March 07, 2007, Anonymous Anonymous said...

This is very interesting site... the best pop up ad and spam blocker Chubby amture Cheap+radar+detector tooth whitening monmouth new jersey best western hotels san francisco2c ca Car insurance books business books Money cash lawsuit advance 102cooo dollars Health insurance international

 
At Wednesday, April 25, 2007, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » »

 

Post a Comment

<< Home